Στα πλαίσια πληρέστερης νομικής υποστήριξης των εντολέων της, η δικηγορική εταιρία ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Δρ Γρηγόρη Μιχαηλίδη και την ένταξη του δικηγορικού του γραφείου στο δίκτυο της εταιρίας.

Ο Δρ Γρηγόρης Μιχαηλίδης είναι Λέκτορας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (UNIC), δικηγόρος στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στον Άρειο Πάγο και Κοινοτικός Δικηγόρος Κύπρου. Είναι επίσης εκτελεστικός Διευθυντής του Thelxis Fund Ltd. Διδάσκει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Φορολογικό Δίκαιο, Εταιρικό Δίκαιο, Πτωχευτικό Δίκαιο, Δίκαιο Αξιογράφων Δίκαιο Εμπορικών Ασφαλειών και Ναυτικό Δίκαιο. Είναι απόφοιτος και διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ., όπως και διπλωματούχος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης της ίδιας Σχολής. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομική Σχολή του Ανόβερο και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας. Έχει συγγράψει βιβλία, σειρά επιστημονικών άρθρων και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων ως εισηγητής.

Η δικηγορική εταιρία ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Γκολέμη, Δικηγόρο στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στον Άρειο Πάγο. Είναι ο βασικός εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας και νομικός σύμβουλος ημεδαπών και αλλοδαπών εταιρειών και επιχειρηματικών Ομίλων καθώς και νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου. Σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πτυχίο Τμήματος Νομικής) και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κομοτηνής (Τμήματος Νομικής).
Η εταιρία ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ αναλαμβάνει υποθέσεις ενώπιον του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου καθώς και των Δικαστηρίων όλης της χώρας. Εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί Παραρτήματα, και δικά της αλλά και μέσω συνεργαζόμενων Δικηγορικών Γραφείων στην Αθήνα, στον Πειραιά, στις Σέρρες, στη Δράμα και στην Πάτρα. Συνεργάζεται, επίσης, με κορυφαία Δικηγορικά Γραφεία στην Κύπρο και στη Γερμανία.

Leading
advocacy
services

of high level.